top of page

Mindfulness meditation & yoga

Hvad er Mindful Meditation & Yoga?

 

 

Gennem Mindful meditation og yoga har du mulighed for, at opøve din evne til at være bevidst opmærksom i nuet - uden at dømme. Holdet er både for dig der kender til mindfulness og gerne vil holde fast i din træning samt dig der er nysgerrig og gerne vil prøve meditation. 

 

 

Fra mindfulness meditation ved vi, hvordan vejrtrækningen er i tæt relation til din krop og dine tanker.

 

Når vi bevidst arbejder med vores vejrtrækning har vi mulighed for, at ændre og styrke den tilstand vores krop og sind er i. 

 

Vi bruger vores åndedræt som anker til nuet. På samme måde opnår vi kontakt med kroppen ved være opmærksomme på kroppen sammen med vejrtrækningen.

 

Derfor har vi i mindful meditation & yoga fokus på at træne og opøve større bevidsthed om åndedrættet, både i meditationerne og i yogaøvelserne. Vi lærer øvelser der virker restituerende, beroligende og også energigivende.

 

Selv om øvelserne kan være meget langsomme og stillestående vil der altid være en lille spænding eller bevægelse i musklerne og du kommer i kontakt med det der sker i din krop og i dit sind. 

 

Yoga styrker svage områder i din krop og du får spændinger til at slippe. 

Det er dog vigtig at nævne at gennem mindful yoga er det ikke indlæringen af krævende stillinger vi har fokus på, men oplevelsen af nærvær og flow med bevist opmærksomhed på bevægelserne sammen med åndedrættet. 

 

 

Gennem Mindful meditation og yoga genfinder kroppen og sindet sin naturlig balance i sit helt eget tempo. 

Vi skaber et rum - en pause og tid til dig i din hverdagen, som gør dig i stand til at mærke dig selv fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og hvor du bliver bevidst om egne grænser og kan reagere sundt herpå i hverdagen. 

Mindfulness styrker dine ressourcer, din koncentration, opmærksomhed, kreativitet og dit mentale overskud. 

 

Mindful meditation og yoga forebygger sygdom, dårlig ryg,  spændingshovedpine, stress med mere. 

 

 

Du vil opleve, at du får fornyet energi, en afslappende virkning i både krop og sind og bedst af alt finder du vejen hjem i dig selv. 

hold start se vores event kalender under booking https://system.easypractice.net/overview/ergomazone

Pris 95, kr pr gang - der betales samlet for et forløb. 

Minimum 6 deltagere. Max 8- 10 Deltagere

Mindfulness yoga og meditation
bottom of page