top of page
Helle Krustrup Behrens

Jeg er uddannet ergoterapeut i 2001 og har arbejdet inden for det offentlige både som sagsbehandlende ergoterapeut, med senhjerneskadede/ kroniske syge samt en årrække indenfor psykiatri & misbrugsområdet. Yderligere har jeg også de seneste 15 år arbejdet med belastnings reaktioner. 

Jeg har altid haft en interesse indenfor neuro pædagogik, neuro psykologi og neuro coaching.

Desuden har jeg erfaring indenfor kognitiv vurdering og kognitiv terapi.

Som ergoterapeut er jeg vant til i samarbejde med dig, at tage udgangspunkt dér, hvor netop du oplever udfordringer i din hverdag og hjælpe dig med at finde dine indre ressourcer frem igen, så du kan få glæden tilbage i dit liv- og som psykoterapeut og Coach har jeg nogle stærke redskaber i neuro kommunikation til at hjælpe dig videre.

Som mindfulness instruktør tilbyder jeg kurser indenfor MBSR.  Da principperne er sammenlignelige med NLP, er det kun natuligt at kombinere de to. Det er dog min overbevisning at mindfulness er et effektivt redskab til håndtering af stress, men at det ikke kan stå alene. 

Krop og sind er ikke adskillelige. Vores tanker narrer os gang på gang, hvilket påvirker vores følelser og fysiske fornemmelser!

Derfor kan du med fordel kombinerer dine samtaler med krops terapi. 

Hellekrustrup.PNG
Privat

Desuden er jeg fra 1971.

Jeg er gift og er så heldig at jeg har 3 børn og 2 bonus børn. Jeg bor i en lille by Stensballe udenfor Horsens, tæt ved vandet og ved skoven, hvor jeg elsker at løbe sammen med min trofaste løbeven - min hund.

Vandet har især en stor betydning for mig, det er blandt andet også her jeg finder ro til at meditere; det er både når jeg løber, sidder på en sten ved vandkanten, når jeg er ude at sejle eller når jeg er ude at dykke.

Jeg dyrker yoga og vinterbader. 

Jeg ved også, hvordan det er, belastning og traumer. Jeg har mærket det på min egen krop, i mine egne tanker og i mine omgivelser. Jeg ved også, der altid findes en vej videre gennem forståelsen af de strategier, der trækker opmærksomheden væk fra livet.

 

Hver dag øver jeg mig i, at leve mit liv mindful, være i nuet og at fokuserer på det positive. 

Har du spørgsmål?
Kontakt mig endelig og jeg vil ringe til dig. 
Neuro Soulution

I 2016 startede jeg Neuro Soulution i Horsens i forbindelse med min uddannelse til Sundheds Coach/ NLP practioner. 

Jeg har en overbygning som Master i Neuro Kommunikation og er uddannet psykoterapeut med speciale i neurokommunikation.

Jeg har en uddannelse som manuel og INS - (Intelligent Neuro Systemisk) behandler. Her arbejdes manuelt med kroppen og nervesystemet, og hvordan kroppen husker. 

 

Gennem Neuro Terapi får du en indsigt i hvordan dine følelser, tanker og adfærdsmønstre har indflydelse på dit helbred og måden du har det på.

Du vil mærke hvordan du gennem ændringer af dine tanker, af dine følelser og emotioner kan fremme produktionen af din krops beskyttende hormoner, som giver dig energi og glæde.

Jeg er medejer af firmaet www.ergomazone.dk ,som jeg driver sammen med min mand Michael Krustrup Behrens. Ergomazone blev grundlagt i 2007. Neuro Soulution er en afdeling i virksomheden Ergomazone. 

Jeg oplever dagligt efterspørgsel efter en fortrolige samtale og den tilbyder jeg gerne dig.

Neuro terapi & Nervesystemet

Jeg arbejder ud fra vores nervesystems måde at fungerer på, og hvad der sker med os og i vores krop, når der opstår ubalancer i de forskellige systemer; det psykiske system, hormon systemet, muskel- og skelet system, blod og lymfe system, organsystemet.

De forskellige systemers indvirkning på hinanden hænger sammen med om vi er styret af vores parasympatiske (vores rolige-fordøjelses system) eller sympatiske nervesystem (vores kamp/flugt system).

Ligesom at vores tanker har indflydelse på vores følelser og fysiske fornemmelser, fungerer det også omvendt - hvilket betyder, at når vi arbejder med de fysiske ting, kan vi forandre fastlåste følelsesmæssige tilstande, som vil påvirke vores mentale tilstand i positiv retning.

 Meget tyder på at der er sammenhæng mellem følelser og hormoner, tanker og immunforsvar samt stress og stofskifteforstyrrelser.

Åndedrættet har stor indvirkning på dit nervesystem. Jeg har beskæftiget mig med åndedrættet gennem mange år gennem min mand der er fridykker. Også gennem yoga, meditation og mindfulness anvendes opmærksomhed på åndedrættet. 

Neuro Soulution & Krops Terapi er vigtig i mit daglige arbejde, hvor jeg hjælper kunder med forskellige former for psykiske belastninger samt fysiske symptomer relateret til stress, traumer, angst, arbejds-/ overbelastnings skader, hovedpine/migræne, arvævsbehandling ved bryst kræft og meget andet.  

Tillad dig, at tage vare på dig selv! 

Få Hjælp

Oplever du, at du er mindre glad og ikke trives i bestemte sammenhænge? Har du svært ved at finde troen på dig selv eller tillid til andre? Har du mange tanker, manglende overskud og/ eller fysiske symptomer fra din krop? 

Få hjælp til at finde dine ressourcer og indre drivkraft. 

bottom of page