top of page
Livskriser

Uanset hvilken krise du oplever i dit liv lige nu så har du ressourcerne indeni til at håndterer det. 

Det er måske ikke sådan du føler det lige nu? Men jeg hjælper dig til at finde dem.

Livskriser kan opstå af sygdom, død, mistet job, svære relationer, skilsmisse, dumpet eksamen, brud med kæresten med videre. Det der kendetegner belastningen er, at du er i en form for stresstilstand, som påvirker dig både fysisk og mentalt. Symptomerne kan være tristhed, tankemylder, ængstelighed, uro i kroppen, hjertebanken, problemer med søvn, smerter i kroppen, ondt i maven mv.

 

Det er individuelt, hvad der udløser reaktionen på en livskrise. Men uanset er det vigtigt du tager din oplevelse alvorlig og får hjælp til at finde vej videre. 

Jeg tilbyder et fortroligt rum med nærvær og forståelse til voksne, unge & børn. 

 

Kærlig hilsen Helle 

psykoterapeuthorsens.heic
Om Mig

Jeg er uddannet  NLP Psykoterapeut med speciale i neuro kommunikation. Desuden er jeg også manuel behandler med speciale i nervesystemet. 

Jeg tror på at alle rummer de ressoucer der skal til for at komme videre. Jeg hjælper dig med at finde dem frem og stå stærkere. 

Jeg glæder mig til at møde dig!

Kriser er en overgang i livet med en afgørende forandring.
livskriser.jpg

Tab af drivkraft og mening

Det en del af livet at opleve kriser men ikke desto mindre føles det svært at finde sin indre drivkraft og meningen i sit liv. 

En krise opstår efter store omvæltninger eller traumatiske hændelser og virker truende på dig og meningen i livet.

Det kan også være flere ting over længere tid der pludselig kan få dig til at føle du er ude af balance. 

Vi reagerer på krisen når vi oplever, at vores ressourcer pludselig ikke synes at række til at overkomme belastningen. 

En livskrise kan opstå et hvilket som helst sted i livet, hvor du føler du skal vælge en ny retning og nogle meningsfulde ting at udfylde hverdagen med. Måske du er i tvivl om hvordan eller hvad du skal gøre. Det kan være naturlige overgange i livet som når børnene flytter hjemmefra, at gå på pension, pludselig være tilkendt flexjob eller være stoppet med en uddannelse. 

Når vi skal tilpasse os den nye situation kan vi opleve reaktioner som bekymring, dårligt humør, ensomhed og/ eller en følelse af stagnation. 

Ønsker du at komme videre og genfinde din indre drivkraft, kan jeg hjælpe dig.

Sorg -hvad så nu?

Sorg opstår som reaktion på et tab, hvor du oplever at have mistet noget vigtigt af dig selv.

Sorg opstår hvor der har været kærlighed. Kærligheden er der stadig men den der skulle have den, er ikke længere.

Under en sorg findes der ikke en rigtig måde at reagere på. Nogle græder, andre går stille. Det ikke ualmindelig at følelserne svinger mellem savn, tomhed, vrede, skuffelse, skyldfølelse, fortvivlelse eller endda lettelse eller dårlig samvittighed. 

Sorgperioden er individuel fra person til person. Det er ikke noget du hurtigt skal igennem men snarer en proces, hvor du finder ud af hvordan du skal leve med og finde dig selv og din nye rolle. 

Det vigtigste er, at give dig selv lov til at have de følelser der nu engang er og finder en plads til savnet uden at det fratager dig styrken til dit liv. 

Få Hjælp

Oplever du, at du er mindre glad og ikke trives i bestemte sammenhænge? Har du svært ved at finde troen på dig selv eller tillid til andre? Har du mange tanker, manglende overskud og/ eller fysiske symptomer fra din krop? 

Få hjælp til at finde dine ressourcer og indre drivkraft. 

bottom of page