top of page
psykoterapeuthorsens.heic
Hjælp til din virksomheds ansatte

Jeg tilbyder din virksomhed at hjælpe dine ansatte i mistrivsel, tilbage til hverdagen. 

Alle kan blive ramt i livet, hvor krav fra omgivelser enten på jobbet, i familielivet samt egne indre krav kan overstige de ressource vi oplever, at have til rådighed. 

Vi ved alle hvor frustrerende det kan være når de økonomiske ressoucer opleves ikke, at være til rådighed og vi vil mere end vi kan. På samme måde er det ofte hos personer med stress og belastningsreaktioner. De vil gerne, men bliver bremset entet af kroppen eller tankerne. 

Alle har ressourcerne i sig til at genfinde drivkraften. Din medarbejder skal bare have hjælp til, at finde dem frem. 

Jeg hjælper din medarbejder, gennem idividuelle fortrolige samtaler.  Jeg tilbyder også stress forløb. 

Stress belastning & Nervesystemet

En belastningsreaktion er egentlig en ubalance i nervesystemet som følge af en oplevet belastning. 

 

Vores autonome nervesystem - det rolige (parasympatiske) og det aktive -kamp/flugt (somatiske) nervesystem, er dagligt vekselnede. Fx er det rolige restituerende system aktivt når vi bevæger os langsomt, slapper af og når vi sover. 

Det sympatiske er aktivt når vi er aktive, når der er fare på færde enten udefra eller inde fra i form af smerter eller bekymrings tanker og følelser. 

Hvis vores stress system, vores kamp-flugt system, er aktivt hele tiden, får kroppen ikke tid til at restituere og lave opheling.

Vores kommando central i hjernen, hypothalamus, der blandt andet er med til at aktivere vores kamp-flugt nervesystem, hjælper til med at der frigives stresshormoner,  adrenalin, noradrenalin og kortisol i kroppen. Herved falder blandt andet niveauet af vores lykke hormon serotonin.

Når der er ubalance i hormonerne kan du blandt andet opleve at have svært ved at sove, der kan komme andre fysiske symptomer og ligeledes påvises dine tanker også af dine "katestrofe hormoner" - vi kan kalde det for en" belastnings hormon kæde" som egentlig har den gode intention at sikre dig overlevelse. 

Gennem samtalen får du redskaber til at bryde kæden og blive fri af det der belaster dig.  

Stress forløb 

Jeg tilbyder dig et forløb af 6 uger, hvor vi vi mødes en gang om ugen a´ 2 1/2 time i en gruppe med 6 - 8 deltagere. På kurset vil der blive undervist i mindfulness, yoga og psykoeducation. 

Vi har et fortroligt rum, hvor du som deltager har mulighed for, at udveksle erfaringer med de andre deltagere om stress og udfordringer.

Samtidig med kurset tilbydes du 3 gange individuel terapi, hvor du har mulighed for at arbejde med netop de ting du synes der er svære for dig. Jeg har i afsluttende opgave til psykoterapeut skrevet opgave om mindfulness og psykoterapi. Det viste sig at gruppen der får individuelle samtaler sideløbende med mindfulness kurset klarer sig markant bedre. 

Der er sandsynligt behov for terapi timer ud over forløbet. 

Forløbet koster 4950,- kr. 

stresss-forløb-neurosoulution.jpg

Få Hjælp

Oplever du, at du er mindre glad og ikke trives i bestemte sammenhænge? Har du svært ved at finde troen på dig selv eller tillid til andre? Har du mange tanker, manglende overskud og/ eller fysiske symptomer fra din krop? 

Få hjælp til at finde dine ressourcer og indre drivkraft. 

bottom of page