top of page

YOGA

Yoga er også meditation...

Yoga stammer fra sanskrift og betyder "at forene". Når vi dyrker yoga forener vi krop og sind. 

Yoga vil medføre en udvidelse af din synsvinkel og din egen forståelse, af hvem du er. Træningen er i virkeligheden en invitation til dig om, at være vågen -At få en pause i hverdagen, fra dine tanker og planlægning. 

Når vi er opslugte af daglige gøremål uden jordforbindelse, er det som at være væk hjemme fra. Når vi der i mod genskaber kontakten med det "at være" uanset om det blot er for et kort øjeblik, så mærker du straks, at det føles som at være hjemme uanset hvor du befinder dig og hvilke slags problemer du måtte have. Faktum er, at denne følelse også stammer fra, at du er hjemme i din krop. Vi husker også "fornemmelsen af at være hel" og i virkeligheden behøves vi ikke lede ret længe, for vi har den lige ved hånden. Den er allerede inden i os selv. 

 

Yoga hos Ergomazone er for alle. Vi træner alle med den samme indstilling -  Vi træner uden at stræbe efter noget, øver os i at acceptere kroppen som den er nu og her, vi lærer at lytte til egne grænser, og vi opøver opmærksomheden på vores åndedræt. 

Her er plads til, at vi alle er forskellige. Uanset hvilken tilstand din krop er i, vil dine grænser udvide sig med tiden. Du vil også opdage, at grænsen for hvor meget din krop kan strækkes eller hvor lang tid du kan holde en stilling/ balancen ikke er fast og den kan være foranderlig fra dag til dag. 

Yoga er en fantasisk form for motion og kropstræning. Gennem øvelserne inddrages hele kroppen, dens styrke og smidighed forbedres. Kredsløbet aktiveres og sindet beroliges. 

Vi har små hyggelige hold med max 8 deltagere. 

 

Hvis du er motiveret for, at deltage på et af vores yoga hold kan du kontakte os på

- mail info@ergomazone.dk / eller på kontaktformularen nederst.

- på telefon 20 61 39 58

Der er tilmelding under online booking kalenderen - under events


 

yoga.jpg
bottom of page